Sommarstängt i juli

flower-meadow-1510602_1280

LAB har stängt under juli månad men ni är välkomna tillbaka tisdagen den 1 augusti när vi öppnar igen.  Även bloggen kommer att ta paus under den här perioden.

För er som är kvar i stan i sommar vill vi passa på och tipsa om några av alla de sommarlovsaktiviteter som anordnas i Landskrona.

Ikväll och imorgon anordnar Ökända Barnens festival i Koppargården vid Komvux. Ikväll utlovas livemusik och utomhusbio, imorgon scenuppträdanden och workshops. Mer information hittar ni här.

Landskrona stadsbibliotek har öppet måndag-torsdag 12.00-18.00, fredag 12.00-16.00 samt lördagar 10.00-13.00. Om du är under 20 år och läser 5 böcker och fyller i häftet som du kan hämta på biblioteket så kommer du att få en bok alldeles gratis.

Nästa vecka är sista veckan det anordnas Open art camp på Kulturskolan, Nygatan 6. Där finns det möjlighet att prova på street dance, nycirkus, film, konst och makerspace. Bara att dyka upp, ingen föranmälan.

Ateljé Nell, Landskrona museums skaparverkstad, flyttar under sommaren vid fint väder ut sin verksamhet. Gå in på deras sida för att se aktuellt program.

Vi vill önska alla en glad sommar och så ses vi igen den 1 augusti!

Lämna en kommentar