Öppet Karlslund

Oj vilken dag det blev i lördags! Eftersom det var första gången vi anordnade Öppet Karlslund visste vi inte riktigt vad vi kunde förvänta oss. Solen sken och vi hade en massa besökare. Stundtals blev det kö utanför LAB eftersom vi helt enkelt hade fullt inne i lokalen.

19112016-dsc_0115

Ute på Pilängstorget bjöd  Palestinska föreningen på grillad korv och visade upp en fotoutställning medan Ungdomshuset Karlslund hade streetfotbollsturnering. Inne på Ungdomshuset Karlslund bjöds det på smakprov från olika matkulturer lagat av boende i området. På skolbiblioteket Alfabetan fick de allra yngsta besökarna höra sagor.


På LAB koncentrerade vi oss på skapande. Utanför LAB fanns det möjlighet att tillsammans med konstnären Mo AlShayeb och LAB:s egen Julia Andersson att måla en stor tavla tillsammans med budskapet Stop War.

Inne på LAB var det pyssel och kaffe som gällde. Vi skapade peace-märken i olika material.

19112016-dsc_0201
Mot slutet av kvällen uppträdde dansgruppen Candy mix crew på torget.

Vi som arrangerade Öppet Karlslund är mer än nöjda med evenemanget och hoppas på att kunna göra något liknande snart igen.Vill ni läsa mer om vad som hände under dagen så skrev Landskronaposten en fin artikel om evenemanget och även Landskrona direkt uppmärksammade evenemanget. Klicka på länkarna för att komma till artiklarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s